Arquitectes per l’Arquitectura convoca places per assistir al 6è Workshop Arquitectura i Territori

Arquitectes per l’Arquitectura convoca places per assistir al 6è Workshop Arquitectura i Territori

Del 18 al 24 de juliol de 2022 a Vilanova i La Geltrú

AxA CAMPUS és el fruit de la vinculació de l’associació amb els joves arquitectes i amb la pràctica docent a diverses universitats on membres de l’associació són professors i catedràtics.
El taller s’ha constituït els darrers anys en una experiència educativa alternativa on els alumnes aprenen sobre la pràctica arquitectònica, de primera mà i directament de professionals de gran prestigi convidats per a cada ocasió. El taller ofereix una experiència acotada i intensa on els millors professionals comparteixen les seves experiències amb els alumnes, establint-se en una ocasió única per a molts alumnes d’aprendre, conèixer i gaudir del bagatge i experiència dels professors, convidats i conferenciants.

En aquesta edició de l´AxA CAMPUS, la ubicació objecte d´estudi és l´antiga Fàbrica Pirelli de Vilanova i La Geltrú. Després de la seva demolició el 2002, el darrer testimoni de l’antiga fàbrica és la sala de calderes. Un edifici imponent ubicat en ple Parc de Baixamar, a prop de la platja i el port. L’edifici està actualment en desús, tancat i sense activitat, tot esperant una reactivació que pot prendre cos a partir dels resultats de l’AxA CAMPUS.

El termini de recepció de CV finalitzarà el 30 de maig. Adreçat a estudiants de darrer curs i joves arquitectes menors de 30 anys. La plaça inclou totes les despeses excepte el transport.

Més informació a info@arqxarq.es i arqxarq.es