AxA convoca places per assistir a l’AxA Campus de les Terres de l’Ebre

AxA convoca places per assistir a l’AxA Campus de les Terres de l’Ebre

Del 17 al 23 de juliol de 2023 al Delta de l’Ebre

AxA Campus és fruit de la vinculació de l’associació amb els joves arquitectes i amb la pràctica docent a diverses universitats on membres de l’associació són professors i catedràtics.

El taller s’ha constituït els darrers anys en una experiència educativa alternativa on els alumnes aprenen sobre la pràctica arquitectònica, de primera mà i directament de professionals de prestigi convidats per a cada ocasió. El taller ofereix una experiència acotada i intensa on els professionals comparteixen les seves experiències amb els alumnes, establint-se en una ocasió única per a molts alumnes d’aprendre, conèixer i gaudir del bagatge i experiència dels professors, convidats i conferenciants.

En aquesta edició, l’AxA Campus Terres de l’Ebre treballarà el front fluvial de la ciutat d’Amposta. S’estudiarà com recuperar el tram de la ciutadella històrica arran d’aigua i com compatibilitzar les noves trames urbanes, a esquenes del riu, amb el sistema natural de l’Ebre en entrar al Delta.

El projecte comprendrà l’àmbit que va des del castell d’Amposta fins al Club de Rem, aportant solucions de baix impacte i de gran efectivitat, de tal manera que es puguin plantejar solucions estratègiques de futur i altres realitzables amb mínims recursos materials i econòmics en acabar el campus, millorant la mobilitat de les vies verdes en travessar la ciutat, generant nous espais cívics i sobretot incorporant l’ús lúdic del riu com a element vertebrador d’Amposta amb una nova façana oberta a la natura i la ciutadania. Més informació a arqxarq.es i info@arqxarq.es

El termini de recepció de CV finalitzarà el 31 de maig

Adreçat a estudiants de darrer curs i joves arquitectes menors de 30 anys. La plaça inclou totes les despeses excepte el transport.

Amb la col·laboració de