COMPAC col·labora amb l’associació Arquitectes per l’Arquitectura

COMPAC col·labora amb l’associació Arquitectes per l’Arquitectura

El principal objectiu de l’acord és ajudar a l’associació a impulsar una arquitectura de qualitat, sostenible i universal

COMPAC, empresa líder del mercat de superfícies decoratives d’alta qualitat, ha signat un acord de col·laboració amb l’associació Arquitectes per l’Arquitectura per a l’any 2021, amb la voluntat d’impulsar conjuntament una arquitectura de qualitat, sostenible i universal.

Arquitectes per l’Arquitectura, creada el 2011 per un grup d’arquitectes amb una visió comuna de la seva professió, es constitueix com una plataforma d’opinió i acció amb la voluntat d’acollir a tots aquells arquitectes compromesos amb les seves idees fundacionals: l’arquitectura com bé d’interès comú, fet cultural, la seva relació amb el món de el coneixement i la docència, i la seva problemàtica professional.
D’aquesta manera, COMPAC s’uneix a altres empreses col·laboradores de l’associació, com Knauf, Escofet, Viabizzuno, Trespa i AMB entre d’altres.

COMPAC, fundada el 1975, va ser la primera companyia espanyola especialitzada en la fabricació i distribució de superfícies de marbre i quars. Avui dia és una gran multinacional amb capital 100% espanyol, que ha sabut créixer conservant aquesta agilitat i esperit d’independència en la presa de decisions. COMPAC compta amb dos moderns centres de producció a Espanya i Portugal, una gran empresa formada per més de 300 professionals, enfocada en la importància de la innovació contínua i de les noves necessitats i sensibilitats de la societat actual.
COMPAC des dels seus inicis ha estat una empresa visionària i capdavantera en termes de sostenibilitat i innovació. Sempre ha apostat per la creació de productes d’alta qualitat i disseny únic preservant el medi ambient de manera persistent i professional.

Paco Sanchis, CEO de Compac, i Ramon Sanabria, President d’AxA

#compacsurfaces, #compac&arqxarq, #arquitectura, #design, #arqxarq

@compacsurfaces, @arqxarq