SANT JORDI ’22 | ‘La ciudad que queremos’ | Fundación Arquitectura y Sociedad

SANT JORDI ’22 | ‘La ciudad que queremos’ | Fundación Arquitectura y Sociedad

Signatures a La Capell de 12:30 a 13:30h.

La publicació ‘La ciudad que queremos’ recull en 300 pàgines entrevistes a Anne Lacaton, Joan Clos, Mª Ángeles Durán, Dietmar Eberle, José María Ezquiaga, Miguel Anxo Fernández Lores, Rafael Fernández Valverde, Fabienne Hoelzel, Daniel Ibáñez, Pablo Martínez i Mar Santamaría, Mohan Munasinghe, Francesc Muñoz, Feniosky Peña Mora, Philipp Rode i Carlos Solchaga. Totes elles complementen la ponència que cadascun dels entrevistats va impartir a la sisena edició del Congreso Internacional de Arquitectura de la Fundación Arquitectura y Sociedad el passat mes de setembre de 2021.⁣

Les entrevistes han estat realitzades per un conjunt de relators liderats pel periodista d’El Mundo i patró de la Fundación Luis Alemany; juntament amb ell, Santiago de Molina, Sara de Giles, Enric Parra, Maria Vaquero, Benjamín García Rosado i Lluis Amiguet.

Els entrevistats aprofundeixen en la profunditat de les reflexions de les seves ponències i busquen un intercanvi d’experiències i desitjos que es tradueixin en idees i propostes per a un futur millor per a tothom. A més, Francisco Mangado i José María Ezquiaga afegeixen una introducció i un manifest sobre la ciutat que volem.