DIÀLEGS CONSTRUCTIUS, ORGANITZAT PER AxA

DIÀLEGS CONSTRUCTIUS, ORGANITZAT PER AxA

Amb els arquitectes en cap de Barcelona | 18 d’abril a les 12:00h. | Recinte Modernista de Sant Pau

Per accedir presencialment, entrada per la porta principal del recinte (St. Antoni Ma. Claret cantonada Cartagena), escala dreta fins a la sala Francesc Cambó on tindrà lloc l’acte. Estarà degudament indicat.

Per accedir via streaming, a través d’aquest ENLLAÇ


Aquest col·loqui organitzat per Arquitectes per l’Arquitectura es celebrarà amb la participació dels 4 arquitectes en cap de l’Ajuntament de Barcelona dels darrers anys, Xavier Matilla, actualment en el càrrec, Vicente Guallart, Oriol Clos, i Josep Acebillo. Amb ells parlarem de Barcelona, la seva situació, encerts i projectes de futur, mancances i coses a millorar, etc. El moderador del debat serà Llàtzer Moix, periodista i adjunt al director del diari La Vanguardia.

L’acte tindrà lloc el dia 18 d’abril, dimarts, a les 12:00h., al Recinte Modernista de Sant Pau, aprofitant que aquest 2023 celebrem l’Any Domènech i Montaner.

Estimem que el debat tingui una durada d’una hora d’exposicions dels ponents, més uns 30 minuts de preguntes. Acabarem amb una copa de cava a tots els assistents.

Imprescindible confirmació d’assistència a info@arqxarq.es


Acte organitzat amb la col·laboració de


Amb el patrocini de Doca, Figueras, Greico i OIC Penta