El COAC presenta el Centre Obert d’Arquitectura

El COAC presenta el Centre Obert d’Arquitectura

Coincidint amb el dia mundial de l’Arquitectura | 4 d’octubre | 11h.

El dilluns 4 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de l’Arquitectura, el COAC presentarà el Centre Obert d’Arquitectura

Es tracta d’un nou interlocutor cultural concebut com a espai de coneixement i cultura arquitectònics per estimular el vincles de l’arquitectura amb la societat, fomentar la recerca arquitectònica i potenciar el seu paper innovador. 

Concentrar per difondre, acollir per descobrir, mostrar per gaudir
Amb el Centre Obert, impulsat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, es donarà més projecció a la vessant cultural que el COAC fa tants anys que promou. 

D’aquesta manera, gràcies a la seva organització com a espai multicèntric -amb 11 seus repartides arreu del territori català-, es durà a terme una programació semestral per recollir i difondre el coneixement i cultura arquitectònics basat en la riquesa dels fons documentals custodiats pel COAC.

El nou Centre Obert d’Arquitectura neix amb la voluntat d’esdevenir un punt neuràlgic de coneixement arquitectònic pioner a l’estat i amb projecció internacional.

Per conèixer més en detall el projecte, la imatge, la programació, els objectius i les fites principals, no us perdeu la presentació del proper 4 d’octubre. 

Comptarem amb la participació de la degana del COAC, Assumpció Puig, i el director del Centre Obert d’Arquitectura i vocal de Cultura del COAC, Josep Ferrando.

Com seguir la presentació en directe
La presentació, que es durà a terme el dilluns 4 d’octubre a les 11 h a la seu del COAC a Plaça Nova, es podrà seguir de manera presencial (per qüestions d’aforament, cal inscripció prèvia).L’acte també es podrà seguir en línia a través de Microsoft Teams. 


Entitat Organitzadora : COAC

Lloc: Sala d’actes de plaça Nova (amb inscripció prèvia) i en línia

Demarcació : COAC

Data inici : Dilluns, 4 octubre, 2021

Horari: 11 h