Els RCR (AxA) estrenen el llibre d’or del COAC, obra de Perejaume

Els RCR (AxA) estrenen el llibre d’or del COAC, obra de Perejaume

El COAC va presentar ahir el seu nou llibre d’or, dissenyat per Perejaume

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) va presentar ahir el seu nou llibre d’or, dissenyat per Perejaume. Els primers de signar-lo van ser els RCR (Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta), premi Pritzker 2017, l’únic que
ha rebut l’arquitectura catalana fins ara. El despatx olotí va omplir la primera pàgina de la publicació amb l’escrit El somni és l’inici de tot, tot destacant que “lluitar pels somnis dona sentit a la vida. I en l’arquitectura, el somni és l’espai.”

El llibre d’or recollirà el talent espontani i les signatures de les personalitats que visitaran el COAC. El primer volum, amb una pintura d’Antoni Tàpies a la coberta, data del 1987 i conté escrits i dibuixos de Norman Foster, Ricard Bofill, Arata Isozaki, Jean Nouvel, Toyo Ito, Frank Gehry, Oriol Bohigas i Zaha Hadid, entre altres prohoms de la política i la cultura. El nou tom està fet a partir de suro i s’inspira en la natura, “essència també de l’arquitectura, i permet així captar un fragment de territori”, tal com va explicar ahir el mateix Perejaume.