ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS ORGANITZAT PER AxA CONJUNTAMENT AMB TRESPA

ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS ORGANITZAT PER AxA CONJUNTAMENT AMB TRESPA

DIJOUS 16 DE MAIG, EN EL MARC DE LA SETMANA D’ARQUITECTURA A BARCELONA, US CONVIDEM A LA FESTA I ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS ORGANITZAT PER ARQUITECTES PER L’ARQUITECTURA CONJUNTAMENT AMB TRESPA

Aquesta convocatòria ha plantejat el desenvolupament i adaptació de l’antic edifici de Telefònica de Francesc Mitjans a l’Avinguda de Roma de Barcelona a les noves realitats de demanda energètica, sostenibilitat i paisatge urbà, així com de política d’habitatge.
 
Sent una peça de gran volum, ubicada en un lloc cèntric, i estant en el punt de mira del conflicte, el concurs ha plantejat la seva solució com a un repte estimulant. L’estat actual de l’edifici, que després d’una demolició parcial només conserva les estructures, el fa idoni per repensar-lo en termes de demanda energètica, sostenibilitat i paisatge urbà aplicant els productes que ofereix Trespa Iberia. Actualitzar un edifici d’un dels grans mestres de l’arquitectura moderna construïda a Catalunya és un acte complex i de gran responsabilitat.

Trespa Design Center, Ribera 5, a les 20:00h.
Per a més informació podeu contactar a info@arqxarq.es