PRORROGADA – ‘MANERES DE MIRAR’, exposició de dibuixos i pintures d’Arquitectes per l’Arquitectura

PRORROGADA – ‘MANERES DE MIRAR’, exposició de dibuixos i pintures d’Arquitectes per l’Arquitectura

PRORROGADA FINS EL 20 DE GENER l’exposició ‘MANERES DE MIRAR’, sobre dibuixos i pintures dels socis i amics d’Arquitectes per l’Arquitectura  a la Galeria Víctor Saavedra, al carrer Enric Granados 97 de Barcelona.

‘El dibuix ha representat per a molts de nosaltres una de les primeres aproximacions al coneixement del nostre entorn, i des de la condició d’arquitectes i dissenyadors, també ha comportat la primera construcció de moltes de les nostres arquitectures.

El dibuix no és solament un magnífic intermediari entre el món de les idees i la realitat. El dibuix es converteix, moltes vegades, en l’estimulant i decisiva recerca d’aquesta realitat.

Aquesta exposició vol mostrar les diverses maneres de mirar d’un seguit d’arquitectes i dissenyadors que entenen el dibuix més enllà de la seva autonomia i representativitat.

Arquitectes per l’Arquitectura vol donar a conèixer aquest mon reservat i moltes vegades desconegut dels nostres amics i associats.

Aquesta no vol ser solament una exposició de dibuixos i pintures. Vol explorar les diverses formes d’aproximar-se a la realitat des de una multitud de visions personals. Una manera d’entendre i argumentar des d’òptiques molt diferents, les múltiples i diverses interpretacions de la realitat.’