Nou cicle a l’Ateneu dirigit per Ricardo Devesa: “La professió avui: pràctica, teoria i difusió”

Nou cicle a l’Ateneu dirigit per Ricardo Devesa: “La professió avui: pràctica, teoria i difusió”

Continuem el cicle de xerrades a l’Ateneu “La professió avui” amb una proposta de Ricardo Devesa (AxA), arquitecte, editor i professor a l’Etsab. Aquest cicle, de freqüència mensual, constarà de quatre sessions, que començaran amb una exposició del convidat per continuar amb un debat entre els membres de la fila cero.

Segons Devesa, “L‘arquitectura és un fet pràctic assentat sobre unes bases teòriques, siguen aquestes desenvolupades de manera conscient o no, abans o després del projecte. Per tant, pensar la professió avui, a més de fer-ho des d’una actualització pericial, també s’ha de fer des dels seus plantejaments teòrics. A més, indiscutiblement i ara més que mai, avui dia l’arquitectura es difon i debat en els nous mitjans de comunicació. Per tal cosa, serà imprescindible entendre i saber com difondre-la en els llocs més adients i de les maneres més convenients per transmetre el missatge desitjat. Per tot això, es presenten aquestes quatre jornades dintre del cicle La professió avui organitzat per AxA.”

La primera xerrada, titolada “Què aporta la pràctica a la teoria? I la teoria a la pràctica?” comptarà amb la presència d’Emilio Tuñón, Jordi Badia, Carme Ribas i Lluís Domènech, i es celebrarà el proper 10 de gener a les 19:30.

Programa complet del cicle