Presentació de llibre “Niños y bisabuelos”

Presentació de llibre “Niños y bisabuelos”

16 de març a les 18:30h. a la Llibreria de la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell

El proper 16 de març a les 18.30 h tindrà lloc la presentació del llibre “Niños y bisabuelos”⁣, amb la participació de l’editor de la publicació, Moisés PuenteLluís Ortega, i l’autor, Josep Llinàs

En aquesta col·lecció d’assajos, l’arquitecte Josep Llinàs s’atreveix amb nous formats, com les històries d’Instagram, i no ret comptes a ningú més que alguns dels herois que apareixen a la narració. Sempre present, l’obra de Josep Maria Jujol, que abonyega, recargola i taca tot el que fa, una obra allunyada de qualsevol èpica calvinista del treball i que Llinàs emparenta amb la saviesa popular i, en última instància, amb el comportament d’un nen. Però, a més, apareixen altres personatges més enllà de Jujol: des d’Alejandro de la Sota fins a José Antonio Coderch, des de David Lynch fins a Peter Handke, des del seu net fins als seus pares, i d’aquí els seus besavis… I, mentrestant, sense perdre mai el somriure, dibuixa, retalla papers, fa maquetes i collages, i escriu històries per pur gaudi —la seva condició de septuagenari l’ha alliberat de la feina com a càstig— per després revertir-les en el seu treball d’arquitecte.

Podràs seguir la presentació a TVCapell, a través de l’instagram: @lacapell_com. Clica aquí per seguir l’acte. 

⁣*Entrada lliure fins a completar aforament.⁣⁣⁣⁣⁣


Josep Llinàs és arquitecte per l’Escola d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC). Ha estat professor a l’ETSAB i a la Universitat Ramon Llull de Barcelona, a més d’haber estat convidat a nombrosos cursos i tallers a Espanya i Europa. La seva obra ha estat recollida en nombroses publicacions, com un número monogràfic de la revista El Croquis (2005), i entre els seus llibres trobem la recopilació d’assajos Saques de esquina (2002), Sospecha de estiércol (2016) i Copiar de lo que se ve (2019).