Torna l’excel·lència creativa de FADFestVuelve la excelencia creativa de FADFest

Torna l’excel·lència creativa de FADFestVuelve la excelencia creativa de FADFest

Durant el quinze dies que dura el FADfest es celebraran entregues de premis, conferències, debats i moltes altres activitats relacionades amb el disseny.Durante los quince días que dura el FADfest se celebrarán entregas de premios, conferencias, debates y muchas otras actividades relacionadas con el diseño.

El mes de juny, a Barcelona, és època de disseny, comunicació i art. A partir del dimecres 25, a l’edifici DHUB de Barcelona, es celebrarà una nova edició del FADfest, el festival del disseny industrial, el disseny gràfic, la comunicació audiovisual, l’arquitectura, l’interiorisme, la moda, l’art i l’artesania. Un gran festival que es celebra anualment que reconeix el treball de grans professionals i empreses, i apropa el món del dissenya la ciutadania.

El FADfest s’inaugurarà el 25 de juny amb l’exposició “El millor disseny de l’any”, que estarà oberta fins el 22 d’octubre, i “Smart Flexibility”, exposició oberta fins el 16 de novembre, al mateix edifici DHUB.

Durant el quinze dies que dura FADfest es realitzaran entregues de premis, conferències, debats i moltes altres activitats relacionades amb el disseny.

Sense cap mena de dubte, la gran Nit Laus (26 de juny a partir de les 21h) serà una de les més esperades. Curiosament, a la seva 44 edició, els Premis Laus celebraran el seu 50 aniversari, ja que la primera edició d’aquests va ser en el 1964 sota un altre nom. Com cada any, l’Associació de Directores d’Art i Dissenyadors Gràfics del FAD (ADG-FAD) faran entrega del guardons amb l’objectiu de reconèixer l’excel·lència en la comunicació gràfica. A continuació, es culminarà la Nit Laus amb una gran festa durant la qual es podrà visitar l’exposició ”El millor disseny de l’any”.

De la resta d’activitats, destaquem la segona edició de “Rock Paper Pixel”, una jornada de comunicació sobre disseny centrada en “El present”. Entre els ponents, trobarem a Nina Sans i Rafa Goicoechea (de ESIETE), que presentaran el seu original projecte “36 days of type”.

Més informació a la pàgina oficial

El mes de junio, en Barcelona, es época de diseño, comunicación y arte. A partir del miércoles 25, en el edificio DHUB de Barcelona, se celebrará una nueva edición del FADfest, el festival del diseño industrial, el diseño gráfico, la comunicación audiovisual, la arquitectura, el interiorismo, la moda, el arte y la artesanía. Un gran festival que se celebra anualmente que reconoce el trabajo de grandes profesionales y empresas, y acerca el mundo del diseño a la ciudadanía.

El FADfest se inaugurará el 25 de junio con la exposición “El mejor diseño del año”, que estará abierta hasta el 22 de octubre, y “Smart Flexibility”, exposición abierta hasta el 16 de noviembre.

A lo largo de los quince días de dura FADfest se realizarán entregas de premios, conferencias, debates y muchas otras actividades relacionadas con el diseño.

Sin duda, la gran Noche Laus (26 de junio a partir de las 21h) será una de las más esperadas. Curiosamente, en su 44 edición, los Premios Laus celebrarán su 50 aniversario, ya que la primera edición de estos fue en 1964 bajo otro nombre. Como cada año, la Asociación de Directores de Arte y Diseñadores Gráficos del FAD (ADG-FAD) harán entrega de los galardones con el objetivo de reconocer la excelencia en la comunicación gráfica. A continuación, se culminará la Noche Laus con una gran fiesta durante la cual se podrá visitar la exposición “El mejor diseño del año”.

Entre el resto de actividades, destacamos la segunda edición de “Rock Paper Pixel”, una jornada de comunicación sobre diseño centrada en “El presente”. Entre los ponentes, encontraremos a Nina Sans y Rafa Goicoechea (de ESIETE), que presentarán su original proyecto “36 days of type”.

Más información en la página oficial