Viu Montjuïc. El Parc de la Cultura | 16 i 17 d’octubre

Viu Montjuïc. El Parc de la Cultura | 16 i 17 d’octubre

Un cap de setmana de cultura, natura i lleure obert a tota la ciutadania  

LA FUNDACIÓ MIES VAN DER ROHE ÉS  ENTITAT IMPULSORA DEL PROJECTE ‘VIU MONTJUÏC’

El cap de setmana del 16 i 17 d’octubre, tindrà lloc Viu Montjuïc. El Parc de la Cultura. Un cap de setmana d’activitats culturals i de lleure per a tota la família. 22 equipaments de Montjuïc uniran forces per a dur a terme activitats pròpies i accions conjuntes en cocreació i col·laboració entre ells i oferir als barcelonins i barcelonines, una nova oportunitat per a redescobrir i fer-se seu el Parc

La iniciativa neix de la voluntat de coordinació dels diferents actors culturals de la muntanya i està coorganitzada, i finançada, pels propis equipaments, pel Districte de Sants-Montjuïc, l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció de Turisme i Indústries Creatives, que a través de l’impost turístic, pretén impulsar iniciatives per millorar el lleure i gaudir d’un espai públic verd i cultural de qualitat dirigit especialment als veïns i veïnes de Barcelona. L’objectiu principal de la proposta és posicionar el Parc de Montjuïc com un espai obert i accessible, amb una oferta cultural, de natura i de lleure de qualitat per al conjunt de la ciutadania.

Amb la voluntat d’expandir i donar a conèixer el potencial de al parc de Montjuïc, el conjunt d’equipaments de la muntanya celebra un cap de setmana festiu de cultura, natura i oci obert a tota la ciutadania.

Viu Montjuïc. El Parc de la Cultura es presenta com una programació de dos dies de múltiples activitats per a tots els públics en 22 equipaments diferents. Activitats amb jornades de portes obertes i visites guiades, intervencions participatives, música, dansa i teatre a més de zones per menjar, beure i descansar a les que us convidem a tots a participar perquè pogueu descobrir, conèixer i fer-vos vostre aquest magnífic espai de la ciutat de Barcelona que uneix cultura i natura.

Les institucions que promouen aquesta activitat són BSM (empresa municipal gestora de l’Anella Olímpica), CaixaForum, la Casa de la Premsa, el castell de Montjuïc, Cementiris de Barcelona, ​​El Graner, l’Espai Bombers, la Fundació Barcelona Olímpica, la Fundació Joan Miró, la Fundació Mies van der Rohe, l’Institut Botànic, l’Institut de Teatre, al Jardí Botànic, al Mercat de les Flors, els museus d’Arqueologia de Catalunya, Etnològic i de Cultures de l’Món, al MNAC, al Museu d’Història de Barcelona, ​​el Poble Espanyol, el Teatre Lliure i el Teatre dels Sentits.

Més informació AQUI