L’Agenda d’Arquitectura del COAC

L’Agenda d’Arquitectura del COAC

Amb l’objectiu de promoure activitats i iniciatives per al coneixement i difusió de l’arquitectura, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va iniciar l’any 2015 l’Agenda d’Arquitectura, amb la col·laboració d’una sèrie d’entitats i institucions que organitzen esdeveniments relacionats amb l’arquitectura, l’urbanisme i el disseny.

Aquestes entitats col·laboradores formen la Xarxa d’Arquitectura, que pretén unir esforços en la difusió i divulgació de les seves activitats. Actualment, la Xarxa compta amb més de 60 entitats, que inclouen museus, centres d’art, associacions i altres institucions d’arreu de Catalunya.

En aquests dos anys, l’Agenda d’Arquitectura ha esdevingut un espai de referència i una eina informativa per a aquells arquitectes interessats en activitats culturals. Actualment, el butlletí electrònic que s’envia setmanalment compta amb més de 10.000 subscriptors, majoritàriament arquitectes col·legiats. Després de la bona acollida que ha tingut entre els col·legiats, l’objectiu ara és obrir-se a la ciutadania, donant a conèixer l’Agenda a totes aquelles persones, més enllà del nostre col·lectiu, que puguin estar interessades en l’art i l’arquitectura.

Nova secció: No t’ho perdis!
Aquest mes d’abril, l’Agenda d’Arquitectura ha estrenat un nou apartat, anomenat “No t’ho perdis“. A partir d’ara, cada mes trobareu al butlletí un article amb recomanacions especials. Es tracta d’un breu resum d’alguns dels actes i exposicions més interessants del mes. L’objectiu d’aquest nou apartat és enriquir l’Agenda amb continguts de valor afegit, que es podran consultar al portal web i a través del butlletí.

Espai Xarxa d’Arquitectura
Per tal de donar a conèixer qui hi ha darrere de l’Agenda d’Arquitectura, s’ha publicat un nou espai al web que explica què és la Xarxa d’Arquitectura. Des d’aquesta pàgina, podem accedir al llistat d’entitats col·laboradores, podem consultar els últims butlletins enviats i podem subscriure’ns-hi si encara no rebem el butlletí.

Versió en anglès
Una altra de les novetats d’aquesta primavera serà l’activació de la versió anglesa de l’Agenda d’Arquitectura. Amb això esperem anar més enllà de les nostres fronteres i arribar a nous públics. Volem que l’Agenda sigui una eina útil també per a aquells estrangers que estan de visita o tenen previst visitar el nostre país, i que volen conèixer l’oferta cultural relacionada amb l’arquitectura. Un cop activada la versió anglesa, començarem la seva difusió entre les entitats internacionals que poden estar-hi interessades, com són els col·legis d’arquitectes, museus d’arquitectura i altres institucions relacionades amb el sector.

Per consultar l’Agenda d’Arquitectura, clica aquí: http://arquitectes.cat/ca/agenda-arquitectura

Per subscriure’t al butlletí, clica aquí: http://arquitectes.cat/ca/subscriu-te-al-butlleti