Arqu[in]FILM, primera mostra de cinema i arquitectura organitzat per l’Arquinfad i la Filmoteca de Catalunya

Arqu[in]FILM, primera mostra de cinema i arquitectura organitzat per l’Arquinfad i la Filmoteca de Catalunya

L’Arquinfad i la Filmoteca de Catalunya tornem a col•laborar. Aquesta vegada amb una mostra de cinema d’arquitectura “Arqu[in]FILM” que es cel•lebrarà a Barcelona del 12 al 18 de juny i dirigit per Martín Garber

Desprès dels dos darrers cicles de cinema “Arquitectura i Naturalesa” i “L’espai com a protagonista” aquest any canviem de format i proposem una mostra concentrada en uns dies amb la voluntat d’aglutinar un públic més ampli, convertir-se en un intercanvi d’idees i gaudir d’un caràcter més lúdic i distès.

Al voltant de l’arquitectura i el cinema, presentarem un seguit de films de no-ficció que exposen la diversitat de maneres d’afrontar l’ofici d’arquitecte. Cada una de les sessions estarà moderada per un professional de reconeguda trajectòria i es convidaran als assistents a participar en la taula rodona posterior.

Ens estrenarem el 12 de juny a les 19h. a la Filmoteca de Catalunya amb “The competition”, serà el propi director l’Ángel Borrego acompanyat pel Félix Arranz els que conversaran sobre aquest documental, que mostra la lliuta entre cinc arquitectes-estrella per guanyar el concurs per al futur Museu Nacional d’Art d’Andorra.

Programació  aquí