Arquitectura Música. Músicxs arquitectxs

Arquitectura Música. Músicxs arquitectxs

Sessió “Aprendre | Ensenyar | Roca Gallery | 20 de juny a les 19:00h.

Reunim en el Roca Barcelona Gallery a diferents personalitats del món de la música i l’arquitectura per a celebrar aquest 20 de juny a les 19h, les arribada del solstici d’estiu 2023.

Una sessió per a dialogar, preguntar, descobrir, aprendre i gaudir d’arquitectura i música en directe i en la millor companyia. «Arquitectura Música · Músicxs Arquitectxs» un cicle organitzat per Roca i Figueres Seating que se celebra entre els Roca Galleries de Barcelona i Madrid.

“Aprendre | Ensenyar”

Cinquena sessió del cicle “arquitectura música · músicxs arquitectxs”, tercera a Barcelona, en la qual sota l’estendard “aprendre | ensenyar” s’exposen experiències professionals, ofici d’arquitectes i arquitectes sobre espais arquitectònics projectats i construïts per a l’ensenyament i l’aprenentatge de la música i els instruments musicals: conservatoris i escoles de música.

Els experts i ponents ofereixen la seva visió en exposicions il·lustrades, per a donar pas a una conversa en la qual se succeeixen matisos, acords, desacords i preguntes creuades. La sessió es completa amb la intervenció del grup “Bobardis”, cinc arquitectes entusiastes de la música “elèctrica”, en un recital de versions de temes pop/rock.

Ponents:

MGM Morales de Giles
El treball de José Morales i Sara de Giles s’ha desenvolupat principalment sobre la base de premis en concursos tant públics com restringits, mostrant un gran interès en la recerca tipològica i formal, explorant els nous escenaris de l’arquitectura actual. Això els ha permès consolidar un treball que reflecteix un fort interès en l’arquitectura i la seva relació amb l’espai públic, tant en equipaments com en habitatges. Són autors de l’espai escènic i de música de Níjar, i de la rehabilitació i ampliació del teatre Ramos Carrión a Zamora. Recentment han guanyat el concurs d’arquitectura per a la Ciutat de la Música de Carmona, Sevilla.

Martín Lejarraga
Desenvolupa, com a arquitecte, projectes amb qualsevol programa d’usos, des de la casa a l’hotel, de la fàbrica al museu, de l’escola al parc, i en totes les escales possibles, des d’una petita caravana a una ciutat sencera. Entén l’arquitectura tant des de la creació com des de la transformació, i des d’aquesta convicció la recuperació i rehabilitació de llocs i edificis ja existents constitueix una de les seves activitats principals. Autor del MUCAB, Museu, Escola de Música, Centre de desenvolupament de la dona i de la Joventut a Blanca, Múrcia.

Coll · Leclerc
Judith Leclerc i Jaime Coll, amb seu a Barcelona, combinen agendes acadèmica i professional dedicades a la recerca sobre nous paisatges urbans: noves respostes per a l’espai públic contemporani, arquitectura, paisatge i infraestructura a la ciutat. Operant gairebé exclusivament en concursos arquitectònics de promoció pública, Coll-Leclerc està altament compromès amb el desenvolupament de nous programes socials. Autors del Conservatori de música de Palma.

Comissari:

Félix Arranz, Arquitecte i editor.

· Després de la trobada els assistents podran prolongar el debat d’una manera informal, mentre la música anima el final de la jornada ·

RESERVA UNA PLAÇA


Tancament sessió

En finalitzar la xerrada, Roca Barcelona Gallery oferirà un brindis a tots els assistents al costat dels ponents per a acabar el diàleg d’una manera amena i distesa mentre el grup de rock Bobardis ofereix un concert per a completar la vetllada.

Si no pots venir a l’acte però et ve de gust acompanyar-nos al tancament de la sessió, et convidem que t’inscriguis a través del següent enllaç: INSCRIPCIONS BRINDIS + CONCERT