AxA CAMPUS | Vilanova i la Geltrú | Cloenda

AxA CAMPUS | Vilanova i la Geltrú | Cloenda

Diumege 24 de juliol va tenir lloc la cloenda del 6è Seminari d’Arquitectura i Territori organitzat per Arquitectes per l’Arquitectura i dirigit per Eugeni Bach

En aquesta edició de l´AxA CAMPUS, l’objecte d´estudi ha estat l´antiga Fàbrica Pirelli de Vilanova i la Geltrú. Després de la seva demolició el 2002, el darrer testimoni de l’antiga fàbrica és la sala de calderes. Un edifici imponent ubicat en ple Parc de Baixamar, a prop de la platja i el port. L’edifici està actualment en desús, tancat i sense activitat.

El Campus va concloure diumenge una setmana intensa d’activitats, conferències i sessions de treball amb l’exposició de les propostes dels participants, i l’entrega de diplomes.

Vàrem comptar amb la presencia de F. Xavier Serra, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Guim Costa, Degà del CoAC, Sandra Bestraten, Presidenta de la Demarcació de Barcelona del CoAC i Ramon Sanabria, President d’AxA, a més dels participants, professors, convidats i públic general.

El seminari ha estat organitzat per Arquitectes per l’Arquitectura i dirigit per Eugeni Bach, amb la participació dels professors Antonio Cayuelas, Rocío López Berenguer i Oscar Valverde, i la presencia d’alumnes de les escoles d’arquitectura de ETSAB, URV, La Salle i Granada.

Hem comptat amb la col·laboració de la UPC, de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i del Consell Comarcal del Garraf, i el patrocini de la Constructora de Calaf , el Gremi de Constructors d’Obres del Garraf, Patates Piqué i la Fundación Arquia.

Més informació a info@arqxarq.es i arqxarq.es

EPSEVG – UPC | Av. Víctor Balaguer, 1 | Vilanova i La Geltrú