BCQ arquitectura Barcelona, Terradas arquitectos i Arquitecturia, guardonats als Premis Catalunya Construcció 2013

BCQ arquitectura Barcelona, Terradas arquitectos i Arquitecturia, guardonats als Premis Catalunya Construcció 2013

El passat 27 de setembre es van lliurar els Premis Catalunya Construcció 2013. Aquests premis, atorgats pel Col·legi d’Aparelladors Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona, volen reconèixer “les persones que amb el seu treball han contribuït a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació o la seguretat en la construcció d’edificis”.

Amb les seves oficines de la Tresoreria de la Seguretat Social a Barcelona, BCQ arquitectura Barcelona van obtenir la Menció Especial Premi Catalunya Construcció 2013 a la Direcció d’Execució de l’Obra. El jurat va referir-se a “la resolució satisfactòria d’un edifici d’una gran complexitat tècnica, desenvolupant un treball exhaustiu de planificació, control i seguiment de l’execució de l’obra meritori i aconseguint un resultat excel·lent a nivell d’acabats.

La restauració i remodelació de les Drassanes Reials de Barcelona els va portar a Terradas arquitectes el Premi Intervenció en Edificis Existents; el jurat va valorat en aquest cas “la sensibilitat mostrada en la incorporació de les noves tecnologies necessàries per fer funcionar l’edifici sense malbaratar la qualitat de l’espai medieval, per la qual es mostra el màxim respecte.”

Arquitecturia va rebre el Premi a l’Innovació en la Construcció per la Casa SIFERA WI-02 a Caldes de Malavella, segons el jurat, es tracta d’una solució “que fa compatible la industrialització constructiva amb la qualitat en el disseny i que dona com a resultat una realització de gran bellesa”.

El jurat de la desena edició ha estat format per Maria Àngels Sánchez, Jesús Godes, Elisenda López, Jaume Vendrell, Manuel Reventós, Víctor Seguí i Maria Rosa Remolà, presidenta del CAATEEB i alhora presidenta del jurat.

El llistat complet de premiats es pot trobar aquí.