Entrega de diplomes dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme i dels Premis Habitàcola

Entrega de diplomes dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme i dels Premis Habitàcola

ARQUIN-FAD |  15.07.21 | 19 h | Disseny Hub Barcelona

Un any més arriba l’entrega dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, juntament amb els Premis FAD Internacionals, Premis FAD de Pensament i Crítica i Premis Habitàcola, a la nit de l’arquitectura a Barcelona. L’acte tindrà lloc a l’Auditori de l’edifici Disseny Hub Barcelona, amb aforament limitat, per tal de fer entrega dels diplomes als guanyadors d’aquest any. L’acte també es podrà veure online en streaming (properament enllaç)

Els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, que enguany arriben a l’edició número 63, són els guardons més longeus i reconeguts del sector a nivell d’Espanya i Portugal. El dia 15 de juliol es reconeixeran els projectes guanyadors en les diferents categories dels premis: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres. D’entre totes les obres inscrites, el jurat ha escollit enguany 21 projectes finalistes i 38 obres seleccionades, totes elles exposades a la mostra «El millor disseny de l’any».

El mateix dia es farà entrega dels diplomes als millors projectes dels Premis FAD Internacionals (8a edició), atorgats a projectes internacionals realitzats per estudis que tenen seu a Espanya o a Portugal i que aquest any compten amb 6 projectes seleccionats i n’hi ha 4 de finalistes. Es reconeixeran els guanyadors dels Premis FAD de Pensament i Crítica (16a edició) a publicacions i textos dedicats a l’arquitectura publicades durant el 2020, enguany amb 6 finalistes i 6 obres seleccionades. Per últim, els Premis Habitàcola (33a edició), dirigits a estudiants d’arquitectura i disseny que enguany reflexionen sobre el lema «El carrer del segle XXI», i compten amb 10 projectes finalistes.

Més informació AQUÍ