Exposició EUmies Awards 2022

Exposició EUmies Awards 2022

De l’1 al 12 de maig a Esklandestino

Podeu visitar des d’ara i fins al 12 de maig l‘exposició dels EUmies Awards 2022 amb maquetes, textos, vídeos, esbossos i dibuixos de les 40 obres preseleccionades i un resum dels 532 nominats a l’Espai Serrahima – Esklandestino, c/ Mèxic 3, Barcelona (a 4 minuts a peu del Pavelló), amb accés gratuït.

L’exposició mostra les arquitectures que els membres del jurat Tatiana Bilbao, Francesca Ferguson, Mia Hägg, Triin Ojari, Georg Pendl, Spiros Pengas i Marcel Smets han seleccionat entre les 532 obres nominades als EUmies Awards 2022, després d’un intens viatge per Europa i moltes hores de debat. El seu desig compartit ha estat, des del principi, transmetre un missatge a la comunitat arquitectònica i més enllà a través de l’elecció d’aquest grup de 40 obres seleccionades i especialment a través dels finalistes i guanyadors.

Les estructures que formen aquesta exposició, obertes com a llibres gegants, són el suport de fotos, dibuixos, vídeos, escrits i maquetes per narrar aquestes arquitectures: una col·lecció de fragments per ser vistos, llegits i escoltats. Els Premis EUmies tenen vocació de ser una plataforma oberta de debat i esperem compartir-lo amb tothom a través dels nostres canals de xarxes socials.

L’exposició es tancarà amb la celebració de l’EUmies Award Day, el dia en què es celebrarà la cerimònia de lliurament de premis al Pavelló Mies van der Rohe i les EUmies Awards Talks reuniran experts i amants de l’arquitectura per debatre sobre els temes emergents destacats pel jurat.

Aquestes activitats tenen lloc en el context de Model. Festival d’Arquitectura de Barcelona quan la ciutat s’omple d’esdeveniments arquitectònics. Durant el Festival, a més dels actes dels EUmies Awards 2022, la Fundació Mies van der Rohe també us convida a descobrir l’exposició CPH/BCN, a veure l’estrena d’On Set with Lilly Reich i les pel·lícules d’Arquitectura i Cinema, i a conèixer les millors Llibreries d’Arquitectura de Barcelona i guanyar un munt de llibres d’arquitectura. Estigues al cas!