II JORNADES D’ARQUITECTURA SOSTENIBLE

II JORNADES D’ARQUITECTURA SOSTENIBLE

Inauguració 22 febrer 2024, 9h | Palau Macaya, Barcelona

Deia Norman Foster que la seva prioritat era concentrar-se en allò que millori la qualitat de vida de les persones, que les faci estar més sanes i ser més felices…

És en aquest sentit que Amics per a la Unesco de Barcelona (AUB) ha organitzat el programari de les II Jornades d’Arquitectura Sostenible.
S’hi tractaran molts temes relacionats amb l’arquitectura tradicional i sostenible: els materials que en formen part, les tècniques emprades, la documentació, les lesions, així com exemples de recuperació. També s’hi parlarà de l’arquitectura en l’actualitat: la salut, el disseny bioclimàtic, l’eficiència energètica, l’aigua, la ciutat habitable… I, per acabar d’endinsar-nos en aquest món tan extens, s’introduirà la bio construcció i, la formació per a la salvaguarda dels oficis i materials tradicionals.

Les Jornades estan obertes a tots els públics. Creiem que tècnics, arquitectes, restauradors, constructors, i altres professionals poden gaudir-les molt i aprendre.

Com podeu veure en el programa, les jornades es fan arreu del territori català per, així, animar i donar l’oportunitat a venir al màxim d’assistents possibles.

Les i els ponents son persones professionals de prestigi que s’han animat a fer les xerrades perquè vetllen per millorar la qualitat de vida i que visquem més sans i feliços. En aquest sentit, estan totalment alineats amb els valors d’AUB.

Per altra banda, s’està mirant d’aconseguir que es puguin obtenir crèdits per l’assistència.

Trobareu tota la informació AQUÍ