Jornades per a la Protecció del Patrimoni Arquitectònic Contemporani

Jornades per a la Protecció del Patrimoni Arquitectònic Contemporani

JORNADES PER A LA PROTECCIÓ DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC CONTEMPORANI DE LES ILLES PITIUSES

20 i 21 d’abril a la Seu de la Demarcació d’Eivissa i Formentera del COAIB.

La Demarcació d’Eivissa del Col·legi Oficial d’Arquitectes dels Illes Balears (COAIB) organitza els propers divendres 20 i dissabte 21 d’abril les jornades que porten per títol “Jornades per a la protecció del patrimoni arquitectònic contemporani de les illes Pitiüses” que tindran lloc a la seu col·legial (Pere Tur, 3, 07800 Eivissa)

Les jornades, que es desenvoluparan en una sessió de tarda (DIVENDRES 20) i un altre matinal (DISSABTE 21), es componen de diverses conferències d’arquitectes especialistes, una taula rodona moderada per la degana del COAIB, Marta Vall·Llossera, i dues visites a l’entorn dels habitatges: Casa Van Den Driessche i Casa Gili.

PROGRAMA

DIVENDRES 20 D’ABRIL

■ 18,00 hores. Benvinguda i introducció a càrrec del president de la Demarcació d’Eivissa del COAIB, Iván Torres.

■ 18,20 hores. L’arquitecte Salvador Roig Planells impartirà la conferència sobre “Patrimoni arquitectònic contemporani desaparegut als illes Pitiüses”.

■ 19,00 hores. “Patrimoni – Societat – Divulgació Digital” serà la ponència que abordarà l’arquitecte Aureli Mora Sanvicens.

■ 19,40 hores. Descans.

■ 19,50 hores. José Angel Sanz Esquide, arquitecte, professor i catedràtic a la Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallés, de la UPC, pronunciarà la conferència titulada “Reflexions des de l’arquitectura: La casa i el paisatge en el segle XX”.

■ 20,30 horesTaula rodona moderada per la degana del COAIB, Marta Vall·Llossera, que comptarà amb la participació dels arquitectes Guillem Tomás, José Angel Sanz, Aureli Mora, Martí Lucena i Salvador Roig.

DISSABTE 21 D’ABRIL

■ 11’00 hores. Visita/ Excursió a l’entorn de la Casa van donin Driessche.

■ 12,30 hores. Visita/ Excursió a l’entorn de la Casa Gili.

Per a més informació poden dirigir-se a la Secretaria de la Demarcació Eivissa del COAIB (Pere Tur, 3, 07800 Eivissa) – Tel.: T. 971398003 – F. 971398004 – email: coaibeivissa@coaib.eswww.coaib.org.