Mediviatges

Preparació, organització i assessorament en qualsevol tipus de viatge, tant personal com professional, amb un tracte personalitzat per gaudir al màxim de l’experiència.

Tens a la teva disposició una àmplia oferta de viatges:

Professionals, caps de setmana, vacances familiars, viatges especials, ofertes de darrera hora, i orientació en viatges a mida.

Sol·licita informació de qualsevol tipus de viatge sense cap compromís i un assessor expert contactarà amb tu el més aviat possible.

MEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789

    Dono el meu consentiment per tal que les dades personals facilitades siguin tractades per MEDIVIATGES, S.A.U amb la finalitat d’atendre la present sol•licitud d’informació.
    Les meves dades es conservaran durant el termini suficient per atendre la meva sol•licitud i, en tot cas, durant el termini màxim de dos mesos des de la seva resolució.
    Puc exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades davant del Responsable del tractament: MEDIVIATGES, S.A.U, CIF A 61443917 per correu postal (Passeig Bonanova 47, 08017 Barcelona) o per email (dadespersonals.mediviatges@med.es). Puc, també, presentar reclamació davant de l’Agencia Española de Protección de Datos.