PREMIS FAD 2020

PREMIS FAD 2020

El període per a la proposta d’obres i presentació de material en aquesta convocatòria finalitzarà a les 12h. del dijous dia 30 de gener de 2020

L’ARQUIN-FAD convoca els Premis FAD 2020. Creats al 1958, es tracta dels guardons més longeus d’Europa en l’àmbit de l’arquitectura i l’interiorisme i un dels més prestigiosos de la península Ibèrica.

El període per a la proposta d’obres i presentació de material en aquesta convocatòria finalitzarà a les 12h. del dijous dia 30 de gener de 2020.

Per poder participar en els Premis es farà efectiu el pagament de la inscripció, que és de 125 euros per als no associats, IVA inclòs. A partir del primer treball presentat, el preu d’inscripció per a cada un dels treballs addicionals serà de 30 euros. La inscripció serà gratuïta per als socis d’ARQUIN-FAD o els qui se’n facin socis i hagin pagat la quota anual. ARQUIN-FAD no acceptarà cap obra que hagi estat presentada en edicions anteriors dels PREMIS FAD.

PREMIS FAD D’ARQUITECTURA I INTERIORISME 2020

bases català / bases castellà /bases portuguès )

Els Premis FAD arriben a la seva 62ª edició. Poden optar a premi totes aquelles obres acabades entre el 1 de gener i el 31 de desembre de 2019 en l’àmbit de la península Ibèrica i les illes. Les categories a les que es pot presentar obra són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

L’arquitecta Anna Ramos presidirà el jurat acompanyada pels vocals: Atxu Amann, Cristina BestraténTomás López AmatDavid Morros i Marc Aureli Santos.

PREMIS FAD DE PENSAMENT I CRÍTICA 2020

bases català / bases castellà / bases portuguès )

Es convoca la 15ª edició dels Premis FAD de Pensament i Crítica. Poden presentar-se els treball publicats (no s’acceptaran treball inèdits) en l’àmbit de la península Ibèrica, amb data de publicació original del 2019.

El jurat d’enguany està integrat per André Tavares com a president i els vocals Carolina B. García-Estévez  i Marc Longaron.

PREMIS FAD INTERNACIONALS  2020

bases català / bases castellà / bases portuguès )

ARQUIN-FAD convoca la 7ª edició dels Premis FAD Internacionals. Poden optar-hi tots els estudis amb la seu principal a la península Ibèrica i les illes. L’àmbit dels premis és tot el món menys la península Ibèrica. En aquesta convocatòria i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món es podran presentar les obres acabades entre l’any 2017 i el 2019, ambdós inclosos. S’acceptaran obres que responguin als àmbits següents: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

El jurat d’aquest any està integrat per Mario Corea com a president i els vocals Miguel Roldán i Jelena Prokopljević.