Presentació del catàleg de la intervenció artística Beautiful Failures

Presentació del catàleg de la intervenció artística Beautiful Failures

Autors: Stella Rahola Matutes, Roger Paez – MEATS Elisava | 12 de setembre a les 19h al Pavelló Mies van der Rohe

Beautiful Failures va transformar el Pavelló Mies van der Rohe reflexionant sobre la vulnerabilitat a través del vidre i el travertí. La proposta dels estudiants del Master in Ephemeral Architecture and Temporary Spaces (MEATS) d’Elisava, conduïda per Stella Rahola Matutes i Roger Paez, és ara també una publicació que recull el planteig de l’exercici, el procés de treball i la intervenció final, així com la recopilació del treball de recerca elaborat durant dos anys. Et convidem a venir al Pavelló a la presentació del catàleg Beautiful Failures el proper dilluns 12 de setembre a les 19h, per tal de conèixer de primera mà aquesta nova publicació que se suma a la col·lecció de catàlegs d’intervencions artístiques que donen sentit al Pavelló com a plataforma que integra la recerca arquitectònica i les arts, i que enllaça el món acadèmic, la producció artística i la cultura arquitectònica.

Presentats per Anna Ramos, directora de la Fundació Mies van der Rohe, Àlex Susanna, director d’art de la Fundació Vila Casas i Javier Peña, director general d’Elisava podrem sentir les aportacions dels autors (estudiants i professors) i de la dissenyadora de la publicació Valentina Pulian sobre el catàleg i sobre la peça d’art resultant d’aquesta intervenció que incorporem a la Col·lecció de la Fundació Mies van der Rohe.

Esperem que puguis gaudir de la conversa així com d’aquesta magnífica publicació que convida a la reflexió des de la potència de les imatges que ens revelen una realitat fràgil i contundent. T’agradarà!

Reserva aquí la teva entrada
Pots comprar aquí el teu exemplar