Presentació del llibre ‘Cohabitatge a Barcelona’

Presentació del llibre ‘Cohabitatge a Barcelona’

Presentació i debat moderat per Ricardo Devesa (AxA) | 1 de febrer a les 18:30h.

Barcelona ofereix un bon exemple del model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús. El llibre “Cohabitatge a Barcelona”, coeditat per l’Ajuntament de Barcelona i Actar, és un recull de projectes d’aquest model, construïts i en construcció. S’explica com es gestiona el procés de cohabitatge des de l’arquitectura, l’urbanisme, el finançament, la legalitat i la sostenibilitat, i s’aprofundeix en l’experiència de viure en comunitat, alimentada per l’esperit cooperatiu.

Participen a l’acte Tomoko Sakamoto, arquitecta i coeditora de “Cohabitatge a Barcelona”; Joan Ramon Riera, el Comissionat d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona; Marta Bugés, arquitecta i coeditora de “Cohabitatge a Barcelona”, que introdueix alguns dels arquitectes autors de projectes construïts que es mostren al llibre: Joan Barba per Princesa49, Ernest Garriga membre de Lacol per La Balma, César Vivas per La Chalmeta, Diego Carrillo membre de Celobert per Cireres i Lis Figueres membre de La Mar d’arquitectes per la Xarxaire.

Després de la presentació dels projectes, es durà a terme un debat moderat per Ricardo Devesa (AxA), arquitecte i coeditor de “Cohabitatge a Barcelona”.


Organitza: Centre Obert d’Arquitectura

Lloc: Sala d’Actes, Plaça Nova 5, 1a planta, Barcelona

Horari: A les 18.30h

Preu: Gratuït

Més informació AQUÍ