Primers actes del Congrés d'Arquitectura 2016, organitzat pel CoAC

Primers actes del Congrés d'Arquitectura 2016, organitzat pel CoAC

Avui dilluns és el tret de sortida pel Congrés d’Arquitectura 2016 que es durà a terme en els següents mesos. A continuació, podeu consultar el programa de la primera setmana.

Dilluns 6 de juny a les 20.15h
“Reptes per l’Arquitectura”
Espai Ressò, Av. Can Tapís, 197, 08191 Rubí (Urbanització Sant Muç)

Formant part d’un dels eixos inicials del Congrés, es tracta de formular “Reptes per l’Arquitectura” des de totes les visions possibles, enregistrar-les i construir un marc de referencia inicial d’objectius de futur. L’acte tindrà lloc al recentment estrenat edifici autosostenible Ressò, dissenyat pels estudiants de l’ETSAV i ubicat al barri de Sant Muç, a Rubí, on fa la funció d’equipament social. El projecte va guanyar el 1er premi d’innovació a la competició Solar Decathlon Europe 2014. Estarà presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.

Dimarts 7 de juny a les 19h
Presentació del Concurs per construir habitatges públics a Les Glòries
Sala d’actes del COAC

En el marc del Congrés d’Arquitectura 2016 es presentarà el Concurs per construir habitatges públics a Les Glòries, convocat per l’Ajuntament de Barcelona. L’acte comptarà amb la participació del regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Josep M. Montaner, així com representants de les associacions de veïns.

Dijous 9 i divendres 10 de juny I
Jornades d’Arquitectura i Ciutat Sostenible, Saludable i Resilient
Sala d’actes del COAC

En el marc del Congrés d’Arquitectura 2016, l’Agrupació Arquitectura i Sostenibilitat del Col·legi d’Arquitectes (AuS) organitza les primeres Jornades d’Arquitectura i Ciutat Sostenible, Saludable i Resilient.