RE-CICLES D’ARQUITECTURA

RE-CICLES D’ARQUITECTURA

‘SENSIBILITAT’, ULTIMA TERTÚLIA DEL CICLE ‘EAST COAST/WEST COAST: ARQUITECTURA ENTRE BARCELONA I LISBOA’ | 27/4/2017 | LISBOA

Vídeo de la dotzena i última sessió del cicle de conferències organitzat per Arquitectes per l’Arquitectura i patrocinat per Trespa, al voltant de la temàtica SENSIBILITAT. La trobada va tenir lloc al Salão Nobre del Palau Sinel de Cordas (Campo Santa Clara, 144) de Lisboa.

Hi participa l’estudi català Liebman-Vilavecchia (AxA), i els portuguesos Nuno Brandão Costa i SAMI Arquitectes. Cada ponent disposa de 20 minuts per explicar la seva obra.

Modera la taula Martí Amargós, arquitecte i màster a Columbia University. Durant la xerrada, intenta abordar als equips per esbrinar les inclinacions cap a allò del que ningú parla però alhora tothom en algun moment cerca, la sensibilitat en el projecte arquitectònic mitjançant llums, formes, materials, artificis.

La cloenda del cicle ‘EAST COAST / WEST COAST: Arquitectura entre Barcelona i Lisboa’ va anar a càrrec de l’arquitecte eivissenc Elías Torres, soci juntament amb Jose Antonio Martínez Lapeña de l’estudi d’arquitectura Martínez Lapeña-Torres Architects.