RE-CICLES D’ARQUITECTURA

RE-CICLES D’ARQUITECTURA

‘PAPER’, TERCERA TERTÚLIA DEL CICLE ‘ANADA/TORNADA: TRAJECTES, CONVERSES, ARQUITECTURA’ | 2/11/2017 | TRESPA DESIGN CENTER

Vídeo de la tercera sessió del cicle ‘Anada/tornada: trajectes, converses, arquitectura’ organitzat per Arquitectes per l’Arquitectura amb la col·laboració de TRESPA.

Hi participen els editors Llorenç Bonet (Editorial Tenov), Moisés Puente (2G, Puente Editores) i Carlos Quintans (Archives). En un món de consum ràpid d’imatges com l’actual, basat en internet, cadascun d’ells ha engegat o gestionat, de manera decidida, un projecte editorial en paper. Cada ponent disposa de 20 minuts per explicar que els motiva a continuar resistint des de les seves respectives petites Gàl·lies.

Modera la taula Marc Longaron, arquitecte director de la Cooperativa Jordi Capell, que ofereix una visió potser més pragmàtica des del punt de vista del llibreter, que és qui finalment s’enfronta a la transacció i ha d’apostar per la venda del material. Interpel·lant-se, creiem que es genera una interessant taula de debat.