RE-CICLES D’ARQUITECTURA

RE-CICLES D’ARQUITECTURA

‘JOE MORRIS PARLA AMB JOSEP FERRANDO’, QUARTA TERTÚLIA DEL CICLE ‘ARCHITECTURE INTERVIEWED’ | 25/4/2019 | BARCELONA

Vídeo de la quarta sessió del cicle ‘Architecture Interviewed’, organitzat per Arquitectes per l’Arquitectura i patrocinat per Trespa.

L’arquitecte anglès Joe Morris, soci fundador de Morris+Company, estudi que deriva de la pràctica original Duggan Morris, es presentat i interpel·lat en un format de proximitat per Josep Ferrando, en un acte d’aproximadament una hora.

Desprès d’una presentació inicial, Joe Morris presenta la seva obra, una de les trajectòries amb més projecció del Regne Unit i que durant 40 minuts tenim oportunitat de veure i sentir-la comentada pel seu autor. Arrel d’aquesta exposició, Josep Ferrando planteja una sèrie d’observacions que permeten establir un diàleg al voltant dels projectes, també dels possibles vincles i afinitats, i d’altres curiositats que els autors volen compartir en un ambient distés, allunyat de la clàssica conferència magistral.

La feina de l’estudi anglès ha estat premiada i reconeguda pel RIBA, amb guardons, mencions i seleccions en diferents categories durant el transcurs dels anys. L’obra de l’estudi de Josep Ferrando ha estat molt reconeguda, i destaca en els últims anys per la seva internacionalització i presència a diferents paisos.