RE-CICLES D’ARQUITECTURA

RE-CICLES D’ARQUITECTURA

‘BALEAR’, PRIMERA TERTÚLIA DEL CICLE ‘CONVERSES D’ARQUITECTURA’ | 3/12/2015 | TRESPA DESIGN CENTER

Iniciem el segon cicle de converses organitzades per AxA, ‘Converses d’Arquitectura’, que va tenir lloc entre 2015 i 2016, amb el patrocini de Trespa.

Els temes a tractar en aquesta edició varen ser aparentment inconnexes entre si però dins de l’òrbita arquitectònica. Dels equips de cada taula, dos eren estudis joves d’àmbit geogràfic local i, el tercer, un element discordant, que en quatre dels casos, va ser un arquitecte d’una generació superior, en quatre més un equip amb seu a Madrid, i en quatre més varen ser equips radicats a l’estranger.

Comencem amb BALEAR, amb Tomeu Ramis (Flexo Arquitectura), Juan Miguel Tizón (RipollTizón) i Elías Torres (Martínez Lapeña-Torres Arquitectos). Tots ells han construït, en diferent mesura i diferents moments, un bon recull d’obres a les Illes Balears i, o en són oriünds, o tenen la seva seu professional allà. Va moderar la taula l’Andreu Manresa, corresponsal del diari El País a les Illes Balears, aportant una radiografia del panorama arquitectònic a les illes.