Setmana d’Arquitectura 2019

Setmana d’Arquitectura 2019

L’Ajuntament de BCN, el COAC i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, impulsen la Setmana d’Arquitectura 2019, una iniciativa compartida amb moltes altres entitats culturals de la ciutat, entre elles Arquitectes per l’Arquitectura

Del 9 al 19 de maig, Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinàries i territorials. En el centenari de la fundació de l’escola de disseny i arquitectura Bauhaus, l’edició d’enguany posarà èmfasi en el llegat dels diferents moviments arquitectònics del començament del segle XX, per estimular la reflexió sobre l’entorn construït de les ciutats i el seu valor a través de la difusió de l’activitat arquitectònica, el coneixement, l’experiència i el debat. 

Amb la participació d’institucions públiques i de la ciutadania, s’ha elaborat un extens programa d’actes, amb cicles de cinema i arquitectura, conferències, rutes, concursos o espais de difusió per tots els districtes.

Sens dubte, Barcelona té en la seva arquitectura urbana un patrimoni quotidià d’un valor indubtable. L’arquitectura és la base de l’espai físic en què es desenvolupa la vida dels barcelonins i les barcelonines, i per això la Setmana vol servir per reforçar aquest vincle imprescindible entre arquitectura i ciutadania.

Més informació AQUI