Setmanes d’Arquitectura | del 14 de maig al 28 de juny

Setmanes d’Arquitectura | del 14 de maig al 28 de juny

Una àmplia programació destinada a reforçar el vincle entre arquitectura i ciutadania

Barcelona es convertirà en epicentre de l’arquitectura entre el 14 de maig i el 28 de juny amb la celebració de les Setmanes d’Arquitectura. Durant set setmanes consecutives, aquest esdeveniment ofereix una programació variada d’activitats amb l’objectiu de reforçar la relació entre l’arquitectura i els habitants de la ciutat.

Enguany, 73 entitats i 12 universitats s’han unit a la crida oberta, oferint conjuntament més de 180 activitats per a reflexionar i compartir com la ciutat s’ha adaptat als reptes actuals, amb l’horitzó posat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2023, en vista de la Capital Mundial de l’Arquitectura Barcelona 2026.

Les Setmanes d’Arquitectura, organitzades per l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van der Rohe, compten amb la col·laboració de cinc socis estratègics i una quinzena de socis acadèmics, entre els quals es troben institucions de renom com el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el FAD/Arquinfad, 48h Open House Barcelona, Construmat i el Col·legi d’Arquitectes Tècnics de Barcelona, així com
totes les escoles catalanes d’arquitectura, urbanisme, paisatge i disseny de l’espai.

Consulta aquí el programa complet