Viatges AxA | Granada del 22 al 25 de maig

Viatges AxA | Granada del 22 al 25 de maig

Viatge dirigit per l’arquitecte Antonio Cayuelas, amb un programa de visites encapçalat per una visita exclusiva i especial per a nosaltres al conjunt de l’Alhambra, amb accés a itineraris restringits al públic general.

Continuant amb la tradició que des de l’associació ens ha portat a realitzar visites a obres arquitectòniques de rellevància, amb la creença que per entendre l’arquitectura s’ha de visitar i no conformar-se amb el que ens mostren les fotografies, enguany iniciem una secció de viatges arquitectònics. Esperem que aquesta iniciativa ens permeti gaudir de l’experiència d’arquitectures en altres llocs que enriqueixin el nostre coneixement.

La primera proposta, dirigida per l’arquitecte Antonio Cayuelas, és un viatge a Granada del 22 al 25 de maig. Amb un programa encapçalat per una visita exclusiva i especial per a nosaltres al conjunt de l’Alhambra, amb accés a itineraris restringits al públic general, continuarem amb visites a obres de Campo Baeza, Ferrater, Cruz Ortiz, López Cotelo i Jimenez Torrecillas. Podeu veure el programa provisional AQUI.

Des AxA es realitzaran les gestions de reserva, i s’organitzaran tots els detalls pràctics. Aquesta iniciativa està adreçada a socis i no socis, tenint els associats preferència en la sol·licitud de places i un descompte en el preu del viatge. El període d’inscripció estarà obert fins al 30 d’abril, i les places són molt limitades.

El viatge inclou:
22 de maig, BCN-Granada amb avió, sortida a les 17:10
Estada en hotel -allotjament i esmorzar- al centre de Granada
25 de maig, Granada-BCN, sortida a les 19:25 amb arribada a Barcelona a les 20:55
Visites guiades segons programa
Taxes d’aeroport i assegurança de viatge

No s’inclouen els àpats ni els trasllats per Granada.
Preus confirmats fins el 30 d’abril. A partir d’aquesta data poden patir variacions.

Preu socis: habitació doble 300 € per persona | habitació individual 375 € per persona
Preu no socis: habitació doble 350 € per persona | habitació individual 425 € per persona

Per a més informació podeu contactar amb info@arqxarq.es o al telèfon 652 37 18 95.