Visita documentada a l'exposició de Ramon Maria Puig a Lleida

Visita documentada a l'exposició de Ramon Maria Puig a Lleida

Dissabte passat, dia 20 de gener, va tenir lloc la visita a la Seu Vella de Lleida i a l’exposició de Ramon Maria Puig, amb la guia del propi arquitecte, organitzada per AxA.

La trobada va ser a les 12, i vàrem visitar el recinte monumental de la Seu Vella, amb especial atenció al claustre i a la capella de Jesús, en la que entre els anys 2002 i 2003 s’instal·laren els vitralls de colors obra de l’artista lleidatà Àngel Jové.

 

conjunt1

 

Desprès el grup es va desplaçar al centre de la ciutat per gaudir d’una dinar lleidatà al Celleret del Segre, continuant amb la visita de l’exposició de Ramon Maria Puig a la seu del COAC.

 

conjunt2

 

Per acabar la jornada, varem visitar l’exposició de l’artista japonesa Chiharu Shiota a la Fundació Sorigué, una exposició monumental i intimista, amb quatre instal·lacions i una sèrie de quadres, que combinen els colors vermell i negre, utilitzant llana i la pedra.

 

conjunt3

 

Per últim, us afegim el vincle al pregó que Ramon Maria Puig va pronunciar a les festes majors de Lleida de 2015. El podeu llegir clickant aquí