EL TEMPS RETROBAT

EL TEMPS RETROBAT

Esdeveniment públic de presentació sobre Arquitectura i Cinema al Pavelló Mies van der Rohe

Divendres 16 d’octubre, a l’emblemàtic Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona, es presentaran els curtmetratges realitzats durant la segona edició del Taller Arquitectura i Cinema, dirigit per la directora de cinema, professora i coordinadora Maria Mauti amb la participació de cinquanta estudiants ETSAB i ELISAVA, i que s’ha dut a terme abans i durant el període del confinament.

ELISAVA presentará els curts realitzats abans de l’estat d’alarma sobre dues obres altament cinematogràfiques del gran arquitecte catalán Enric Miralles, el Parc dels Colors de Mollet del Vallès (Miralles-Tagliabue) i el Centre Cívic d’Els Hostalets de Balenyà (Miralles-Pinós). Per la seva banda, ETSAB mostrarà el treball realitzat pels estudiants durant el confinament, que va conduir a la producció d’una pel·lícula colectiva, 22 Homes (22 Cases), un testimoni significatiu de arquitectura vista des de la finestra.

Data i hora: Divendres 16 d’octubre
➝ 12.00-18.00: accés lliure, projecció en loop dels curtmetratges i documentació. Reserva: https://www.eventbrite.es/e/124664756643

➝ 18.30 – 19.30: taula rodona. A continuació, 20.00 – 20.30: projecció dels curts en pantalla gran. Reserva: https://www.eventbrite.es/e/124684876823
Lloc: Pavelló Mies van der Rohe (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 7 Barcelona) 
+INFO:https://bit.ly/2GZMJqF

*La taula rodona comptarà amb la presència dels representants de les institucions que donen suport al projecte, la Fundació Mies van der Rohe, l’Institut Italià de Cultura de Barcelona, la Fundació Arquia, personalitats del món de la Universitat, del Cinema i de l’Arquitectura, i per suposat els estudiants, veritables actors d’aquesta experiència.

foto © Ciro Frank Schiappa