Cicle de debats “LES CIUTATS I EL MAR”

Cicle de debats “LES CIUTATS I EL MAR”

CCCB | 9 i 10 de setembre de 2024

“Les ciutats i el mar”, cicle organitzat pel CCCB en col·laboració amb la universitat IUAV de Venècia, vol contribuir al debat sobre els grans reptes de les ciutats costaneres, cada vegada més vulnerables als efectes del canvi climàtic.

A través del diàleg entre veus locals i internacionals com Carola Hein, Francesco Musco i Miriam García, experts en la història urbana d’Amsterdam, Venècia i Barcelona respectivament; la conservacionista marina Tundi Agardy, o la directora europea de C40 Cities Júlia López, el programa oferirà una reflexió cultural i científica de la relació entre mar i terra, així com un espai per repensar noves formes d’habitar aquests entorns.

Les jornades se celebren en el marc del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà 2024, que enguany convoca una categoria especial per premiar les millors intervencions en fronts marítims a les ciutats europees i que el 9 de setembre presentarà les 5 obres finalistes en un acte obert al públic.

El cicle forma part de la Regata Cultural, el programa d’activitats impulsat per l’Ajuntament de Barcelona que acompanya la celebració de la Copa Amèrica de Vela a la ciutat.

Més informació AQUÍ