APUNTA’T, CANTA I PASSA UNA BONA ESTONA Sessió informativa el dimecres 14 de novembre a les 19 h 

T’agrada cantar? Vols compartir una estona lúdica amb companys de professió?La Coral dels Arquitectes de Catalunya es posa en marxa. De la mà d’un grup de col·legiats il·lusionats amb el projecte, que proposen trobar-se amb altres companys —siguin o no col·legiats— en un context relaxat on compartir l’afició a la música

Publicat a l’Agenda del CoAC el 18 d’octubre

No cal tenir experiència en el cant coral ni la veu entrenada, només ganes de cantar en grup un repertori variat que inclogui peces modernes de jazz, gospel, rock, etc. i d’altres de més clàssiques, sempre adaptant-se a les necessitats del conjunt.

La direcció anirà a càrrec d’Òscar Salvador, compositor i director musical amb àmplia experiència en la direcció de cant coral (actualment dirigeix la Coral del Col·legi d’Advocats de Barcelona, el Cor Gregal dels Lluïsos de Gràcia i la Coral del Mar del CSCI, entre d’altres); i els assajos —dinàmics i didàctics— seran els dimecres de 19 a 21 h a la seu del COAC a plaça Nova.

Vine a provar si la coral està feta per a tu!
Si vols conèixer la dinàmica de la coral i comprovar si et sents millor en els tons més greus o en els més aguts, el proper dimecres 14 de novembre a les 19 h es farà una trobada per resoldre tots els dubtes i fer un primer tast. Anima’t!

Apunta’t a la sessió informativa.

Més informació AQUI