ARCHITECTURE INTERVIEWED | 21/03 O’DONNELL + TUOMEY PARLEN AMB ELÍAS TORRES (MARTÍNEZ LAPEÑA-TORRES)

ARCHITECTURE INTERVIEWED | 21/03 O’DONNELL + TUOMEY PARLEN AMB ELÍAS TORRES (MARTÍNEZ LAPEÑA-TORRES)


Dijous 21 de març continuem amb una nova sessió del cicle de conferències organitzat des de l’associació conjuntament amb Trespa, a les 19:15 al Palau de la Virreina de Barcelona

L’estudi dublinès O’Donnell+Tuomey, representat pels seus dos socis fundadors, Sheila O’Donnell i John Tuomey, seran presentats i interpelats en un format de proximitat per Elías Torres (soci d’AxA), de l’estudi Martínez Lapeña-Torres, en un acte que durarà aproximadament una hora.

Mitjançant una sèrie de preguntes concretes, l’arquitecte eivissenc deixarà endevinar afinitats paral·leles a la seva activitat i d’altres anècdotes que els autors vulguin compartir en un ambient distés, allunyat de la clàssica conferència magistral. Serà l’oportunitat de conèixer de primera mà la feina delicada d’aquest estudi de dilatada trajectòria que no hem tingut l’oportunitat de sentir en directe a Barcelona.

La feina de l’estudi irlandès ha estat multi premiada, destacant el guardó del RIBA GOLD MEDAL de l’any 2015. Dins la mateixa institució, l’estudi de Martínez Lapeña- orres va rebre el RIBA International Fellowship l’any 2016, any en que també va ser guardonat amb el Premio Nacional de Arquitectura que atorga anualment el Gobierno de España.


Comissari Omar Ornaque

Disseny gràfic de Numa Merino


Palau de la Virreina, La Rambla 99 a les 19:15h.

Per a més informació podeu contactar a info@arqxarq.es