ARCHITECTURE INTERVIEWED | 25/04 JOE MORRIS PARLA AMB JOSEP FERRANDO

ARCHITECTURE INTERVIEWED | 25/04 JOE MORRIS PARLA AMB JOSEP FERRANDO

Dijous 25 d’abril continuem amb una nova sessió del cicle de conferències organitzat des de l’associació conjuntament amb Trespa, a les 19:15h al Palau de la Virreina de Barcelona.

L’arquitecte anglès Joe Morris, soci fundador de Morris+Company, estudi que deriva de la pràctica original DugganMorris, serà presentat i interpel·lat en un format de proximitat per Josep Ferrando, en un acte que durarà aproximadament una hora.

Desprès d’una presentació inicial, Joe Morris presentarà la seva obra, una de les trajectòries amb més projecció del Regne Unit i que durant 40 minuts tindrem l’oportunitat de veure-la i sentir-la comentada pel seu autor. Arrel d’aquesta exposició, Josep Ferrando plantejarà una sèrie d’observacions que permetran establir un diàleg al voltant dels projectes, també dels possibles vincles i afinitats, i d’altres curiositats que els autors vulguin compartir en un ambient distés, allunyat de la clàssica conferència magistral.

La feina de l’estudi anglès ha estat premiada i reconeguda pel RIBA, amb guardons, mencions i seleccions en diferents categories durant el transcurs dels anys. L’obra de l’estudi de Josep Ferrando ha estat molt reconeguda, i destaca en els últims anys per la seva internacionalització i presència a diferents paisos.