ArquinFAD | Cicle “L’ESPAI COM A PROTAGONISTA”ArquinFAD | Ciclo "EL ESPACIO COMO PROTAGONISTA”

ArquinFAD | Cicle “L’ESPAI COM A PROTAGONISTA”ArquinFAD | Ciclo "EL ESPACIO COMO PROTAGONISTA”

Iniciem una nova col•laboració amb la Filmoteca de Catalunya. En aquesta ocasió, intentarem esbrinar, a través d’una presentació mensual a càrrec d’experts i el visionament de diverses pel•lícules, com l’espai –i també el buit–, l’arquitectura i el paisatgisme poden ser el veritable eix vertebrador d’un film.Iniciamos una nueva colaboración con la Filmoteca de Catalunya. En esta ocasión intentaremos acveriguar, a través de una presentación mensual a cargo de expertos y el visionado de diversas películas, como el espacio _y también el vacio-, la arquitectura y el paisajismo pueden ser el ver verdadero eje vertebrador de un film.
Comissari del cicle: Eugeni Bach

L’arquitecte Antoni de Moragas, director de l’estudi barceloní del mateix nom, ens presenta el primer film d’aquest cicle, ‘El hombre que mató a Liberty Valance’
Antoni de Moragas i Spà és professor de projectes a l’Escola d’Arquitectura de Barcelona des del 1972, i ha obtingut diversos premis d’arquitectura i interiorisme, entre els quals el FAD i el premi Ciutat de Barcelona d’Arquitectura. Ha estat president d’Arquinfad i és professor convidat a les Escoles d’Arquitectura de Budapest, Buenos Aires i Roma.

Apta per a tots els públics
Dijous, 20/02/2014 – 19:30 h.
Sala Laya

Preu: 4 euros. Descompte pels socis del FAD 3 euros. Gratuït per als 10 primers socis que arribin (imprescindible presentar el carnet del FAD).
Comisario del ciclo: Eugeni Bach

El arquitecto Antoni de Moragas i Spà, director del estudio barcelonés del mismo nombre, nos presenta el primer film de este ciclo, ‘El Hombre que mató a  Liberty Valance’
Antoni de Moragas ySpà es profesor de proyectos a la Escuela de Arquitectura de Barcelona desde el 1972, y ha obtenido varios premios de arquitectura e interiorismo, entre los cuales el FAD y el premio Ciutat de Barcelona de Arquitectura. Ha sido presidente de Arquinfad y es profesor invitado en las Escuelas de Arquitectura de Budapest, Buenos Aires y Roma.

Apta para todos los públicos
Jueves,  20/02/2014 – 19:30 h.
Sala Laya

Precio: 4 euros. Descuento para los  sociso del FAD 3 euros. Gratuito para los 10 primeros socios  (imprescindible presentar el carnet del FAD).