ARQUITECTURA A SANT GERVASI, SARRIA I VALLVIDRERA

ARQUITECTURA A SANT GERVASI, SARRIA I VALLVIDRERA

Passejades pel patrimoni arquitectonic, de Jaume de Oleza (AxA)

Divendres dia 10 de novembre es presenta el llibre Arquitectura Sant Gervasi, Sarrià i Vallvidrera, Passejades pel patrimoni arquitectònic, de Jaume de Oleza (AxA), i editat per El Jardí, Premsa Local .

És un llibre de referència de l´arquitectura a Sant Gervasi, Sarrià i Vallvidrera, presentat per Jesús Mestre, i pròleg de l´arquitecte Enric Steegmann (AxA).

Un llibre que s’organitza en sis parts que corresponen als barris del districte, com són la Bonanova, Galvany, el Putxet i el Farró, Sarrià, les Tres Torres i Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes.

138 capítols amb textos breus, precisos i descriptius; 161 cases, edificis o conjunts arquitectònics, amb 48 breus biografia d’arquitectes. 300 fotografies i 75 il·lustracions de l’autor. Un llibre que proposa fer unes passejades per les carrers d’aquests barris, descobrint la seva arquitectura.

L’autor Jaume de Oleza ens diu: “La ciutat hauria de ser una bona excusa per caminar. Caminar lentament observant el nostre entorn, caminant sense pensar en arribar a cap lloc, simplement caminar”.

El llibre es troba a bona part de les llibreries de la nostra ciutat.


També pots reservar el teu llibre a info@diarieljardi.cat o administracio@diarieljardi.cat