ARQUITECTURA E INDUSTRIA 2021 | OFICIO CON SENTIDO

ARQUITECTURA E INDUSTRIA 2021 | OFICIO CON SENTIDO

Segon col·loqui en línia en directe sobre ‘Arquitectura i llum’, organitzat per la Fundación Arquitectura y Sociedad en col·laboració amb Ax i VboSpagna, el proper 11 de febrer a les 18.00h.

La Fundación Arquitectura y Sociedad continua amb el cicle Arquitectura e Industria 20-21 ‘Oficio con sentido’ on novament arquitectes exploraran la relació entre indústria i arquitectura i debatran els reptes que els sistemes industrialitzats suposen per a la professió..

En l’últim any hem recordat la importància de la salut en la nostra vida i en aquesta línia, els espais hospitalaris, on ens curen i ens cuiden, han adquirit un especial protagonisme i la il·luminació és un element fonamental en la qualitat d’aquests espais.

El segon col·loqui ‘Arquitectura i llum’ tindrà lloc el proper 11 de febrer de 2021 a les 18.00h, i comptarem amb la participació de dos arquitectes experts en espais hospitalaris i en il·luminació, i un metge i gestor sanitari, amb els quals podrem debatre sobre els aspectes més rellevants en el disseny d’espais hospitalaris, i com l’arquitectura i la indústria poden col·laborar per a millorar la seva habitabilitat de cara a un major benestar per als pacients i el personal sanitari.

Hi participaran Emilio Sánchez-Forners, arquitecte de Tash, Ignacio Valero, dissenyador d’il·luminació arquitectònica, i Juan Abarca, president i director general de HM Hospitals, moderats per Raquel Gutiérrez, arquitecta i directora de projectes a VboSpagna i Glòria Gómez, directora de la Fundación.

Programa:
Presentació i moderació: Gloria Gómez, directora de la Fundación Arquitectura y Sociedad

Ponents:
. Emilio Sánchez-Horneros, arquitecte de TASH
. Ignacio Valero, disenyador d’il·luminació arquitectònica
. Juan Abarca, president i director general de HM Hospitales

Col·loqui: Raquel Gutiérrez, arquitecta i directora de projectes de VboSpagna

La retransmisió es podrà seguir en directe des del canal de YouTube de la Fundación Arquitectura y Sociedad.
Es prega confirmació enviant un correu electrònic a
sol.izquierdo@arquiecturaysociedad.com o info@arqxarq.es


T’esperem, ens veiem el 11 de febrer de 2021 a les 18:00h. virtualment.


El cicle Arquitectura e Industria 20-21 es va iniciar el 2020 amb un col·loqui en línia en directe sobre textura i forma en col·laboració amb MAPEI, on es va abordar el desenvolupament de nous sistemes i materials per façana al voltant de l’edifici de la Facultat de Psicologia de Màlaga.
Pots veure aquest col·loqui AQUI