Arriba la 3a edició del Festival Internacional de Cinema d’Arquitectura de Barcelona

Arriba la 3a edició del Festival Internacional de Cinema d’Arquitectura de Barcelona

Del 26 de setembre a l’1 d’octubre a Barcelona, i el 18 d’octubre a Madrid

La tercera edició del BARQ Festival estrenarà deu llargmetratges i tretze curtmetratges nacionals i internacionals per reivindicar l’arquitectura i el disseny des d’una mirada social.

➝ Les activitats paral·leles giraran al voltant de la neuroarquitectura i les connexions entre l’arquitectura i el cinema.➝ El llargmetratge guanyador del festival es projectarà a Madrid el 18 d’octubre de 2023.

“Organitzar un festival com el BARQ és un acte d’amor al cinema i a l’arquitectura” així és com Pep Martín, codirector del Festival Internacional de Cinema d’Arquitectura de Barcelona, presenta la tercera edició que se celebrarà del 26 de setembre a l’1 d’octubre de 2023 a
Barcelona, i el 18 d’octubre de 2023 a Madrid.

En aquesta edició el BARQ ens parla d’habitatge social, de segregació urbanística, de la resignificació dels espais urbans, i fins i tot de l’impacte de l’arquitectura en el benestar humà.
Durant sis dies, es projectaran deu llargmetratges i tretze curtmetratges a la tercera edició del BARQ Festival, l’únic festival de cinema d’arquitectura d’Espanya. La cap de programació, Núria Campreciós, destaca: “És l’edició amb més quantitat de pel·lícules, curtmetratges i activitats paral·leles obertes al públic”.

Les projeccions es podran veure als Cinemes Girona, al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i al Disseny Hub de Barcelona, i per primer cop també al Zumzeig Cinema. El festival també comptarà amb bona part de la seva programació disponible en línia gràcies a la plataforma
Filmin.


PROGRAMACIÓ COMPLETA I ENTRADES AQUÍ 

El BARQ Festival, Festival Internacional de Cinema d’Arquitectura de Barcelona, és l’únic festival de cinema d’arquitectura a Espanya i ofereix una selecció de documentals d’alta qualitat cinematogràfica d’arreu del món. Aquest esdeveniment cinematogràfic ha demostrat la seva capacitat per portar les discussions actuals a la societat a través del cinema.