El CCCB convoca la 10a edició del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà

El CCCB convoca la 10a edició del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) convoca la desena edició del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà, un certamen biennal i honorífic que des de l’any 2000 reconeix la creació i la recuperació dels espais públics en projectes portats a terme a les ciutats europees.

El jurat internacional de la desena edició que premia projectes realitzats al llarg dels anys 2016 i 2017 estarà presidit, en representació del CCCB, per Olga Tarrasó, arquitecta i màster en arquitectura del paisatge, amb un llarg recorregut en intervencions d’espai públic en diverses ciutats europees.

Els altres membres del jurat seran Peter Cachola Schmal, director del DeutschesArchitekturmuseum de Frankfurt; Matevž Čelik, director del Museum of ArchitectureandDesign de Ljubljana; Angelika Fitz, directora de l’ArchitekturzentrumWien de Viena; Hans Ibelings, historiador i crític d’arquitectura holandès; Juulia Kauste, directora del Museum of FinnishArchitecture d’Hèlsinki; Ewa P. Porebska, arquitecta i editora en cap de la revista Architektura-murator, de Varsòvia; Francis Rambert, director de l’Institut Françaisd’Architecturede París,i Ellis Woodman, director de TheArchitecture Foundation de Londres.

Les inscripcions estaran obertes del 15 de gener al 21 de febrer de 2018. Les bases i tota la informació sobre la participació al Premi estan disponibles al web www.publicspace.org