Coneix les obres nominades als Premis Construmat 2024 centrats en la sostenibilitat i comissariats per la Fundació Mies van der Rohe

Coneix les obres nominades als Premis Construmat 2024 centrats en la sostenibilitat i comissariats per la Fundació Mies van der Rohe

Votació popular de l’11 al 25 d’abril

La Fundació Mies van der Rohe, des del seu compromís de difondre i fomentar la recerca i el debat entorn de l’arquitectura, comissaria enguany els Premis Construmat.

L’edició del 2024, centrada en la sostenibilitat mediambiental, incorpora com a novetat el procediment de nominació i un comitè expert format per representants de cinc entitats vinculades a la promoció, el foment i divulgació de la sostenibilitat a l’arquitectura: Architecture d’Aujourd’hui, Asociación Sostenibilidad y Arquitectura (ASA), Associació d’Arquitectes per la Sostenibilitat (AuS-COAC), Bauhaus-Earth i Green Building Council-España (GBCe).

Les 17 obres arquitectòniques internacionals que aquest comitè ha nominat destaquen per la seva excel·lència arquitectònica i les seves solucions constructives en arquitectura passiva, disseny bioclimàtic, descarbonització, eficiència energètica, regeneració urbana, rehabilitació, utilització de sistemes i materials naturals tradicionals i de recursos de proximitat en el marc d’un projecte social inclusiu.

El jurat que constitueixen Marie-Hélène Contal, Olaf Grawert i Jordi Pagès i Serra seleccionarà entre elles l’obra guanyadora i una votació popular decidirà el premi del públic.

Vota aquí fins al 25 d’abril l’obra que més t’interessa i aconsegueix una acreditació gratuïta al Saló Construmat per veure l’exposició dels Premis i escoltar les presentacions i taules rodones dels equips de les dues obres guanyadores.

Reserva’t la tarda del 22 de maig per venir a la cerimònia de lliurament de Premis al Pavelló 2 del recinte de Gran Via de Fira-Barcelona.