CONTEXT, amb Duch-Pizà, Ted’A Arquitectes i Toni Gironès, dotzena sessió del cicle de conferències ‘ANADA/TORNADA: trajectes, converses, arquitectura’

CONTEXT, amb Duch-Pizà, Ted’A Arquitectes i Toni Gironès, dotzena sessió del cicle de conferències ‘ANADA/TORNADA: trajectes, converses, arquitectura’

El proper dijous 22 de març a les 19h segueix el cicle organitzat des d’Arquitectes per l’Arquitectura i patrocinat per Trespa, al voltant de la temàtica CONTEXT. La trobada serà a Can Balaguer, edifici rehabilitat recentment al carrer Unió 3 de Palma de Mallorca, amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears.

Hi participaran els estudis mallorquins  Duch-Pizà i Ted’A Arquitectes i l’estudi barceloní de Toni Gironès. Procurarem revisar el concepte del context, tan grapejat des dels manifestos teòrics dels anys 60 fins l’actualitat, posant-lo en valor o defenestrant-lo, però sempre amb protagonisme.

Moderarà la taula en Tomeu Ramis, arquitecte de l’estudi Flexo Arquitectura i professor de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès. Després d’una petita reflexió i mitjançant preguntes, intentarà esbrinar com tradueixen els estudis convidats els condicionants del lloc en les seves arquitectures, i si es que ho consideren oportú en tots els casos.

La trobada té una duració prevista de 1h 30min. L’aforament serà lliure fins a esgotar les places.

A l’acabament de l’acte, Trespa oferirà als assistents la beguda i els snacks de cortesia habituals.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu web@arqxarq.es