Construint a la Sala 2021

Construint a la Sala 2021

Sala Oval MNAC | Diumenge 28 de novembre de 2021, d’11 a 13 h

Després de l’èxit que el projecte Construint a les escoles va tenir l’any passat en plena pandèmia, aquest any torna a les aules, la segona quinzena de novembre. Enguany, a més, els nens i nenes acabaran el taller al museu, sota la premissa de construir cases i barris autosuficients.

Aquest any l’associació Construint a la Sala, amb el suport del Museu Nacional, l’Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d’arquitectes de Catalunya, portarà el taller a 10 escoles de Barcelona, on més de 600 nens i nenes construiran la casa dels seus somnis, des del punt de vista de l’autosuficiència. Els infants, d’entre 1r i 5è de primària, treballaran dins el seu grup estable i comptaran amb el suport de més de 40 docents i 40 arquitectes i altres professionals del sector.

En el context d’emergència climàtica que vivim i la necessitat de buscar alternatives al creixement insostenible actual, es proposa enguany construir cases i barris basats en l’autosuficiència. En definitiva, plantejar altres maneres de gestionar el territori i pensar l’entorn on vivim.

Però el taller no s’acaba aquí! El diumenge 28 de novembre, els alumnes de les 10 escoles que hauran participat en el taller estan convidats a pujar al museu per tal de completar el seu projecte. Portaran la seva maqueta i, amb la resta de companys i companyes, podran construir un barri autosuficient!

Per motius logístics derivats de la covid-19, l’activitat està restringida a les escoles participants en el projecte, però en futures edicions està previst tornar a obrir el taller a totes les famílies que hi vulguin participar.

#CalaS2021 #ConstruintALesEscolesInformació i reserves: 

Activitat tancada a les escoles inscrites.

Més informació i inscripcions al web de Contruint a la Sala.