Crida Voluntaris 9a edició – 48h Open House Bcn

Fes-te #VolsOHB! Ja et pots apuntar com a voluntari de la 9a edició del 48h Open House Bcn, el festival d’arquitectura de Barcelona. Inscriu-te https://goo.gl/Rvq1Ug #OHB18

Ser voluntari del festival del 48h Open House Barcelona és formar part de la família Open House i donar suport a una iniciativa que apropa l’arquitectura a la ciutadania i al públic  en general. El festival d’arquitectura de Barcelona compta cada any amb el suport de al voltant d’un miler de voluntaris, que amb la seva col·laboració fan possible la participació de més de 200 edificis i la cobertura a totes les visites, activitats i actes que es desenvolupen en el marc del festival.

Com cada any, convidem a tothom a adherir-se al voluntariat del festival. Per formar-ne part només cal que, com tots nosaltres, t’apassioni el projecte, disposis d’unes hores un o els dos dies de festival, i tinguis moltes ganes de contribuir i ajudar a la família #VOLSOHB en la difusió de la cultura arquitectònica de Barcelona i de les ciutats convidades. És un projecte fet per i per a tothom. La il·lusió per participar és l’únic requisit!