Encara ets a temps de visitar l’exposició ‘Petits dissenys, grans arquitectes’!

Encara ets a temps de visitar l’exposició ‘Petits dissenys, grans arquitectes’!

Al llarg d’aquesta exposició gaudiràs de les petites creacions dels grans noms de l’arquitectura, que ensenyen el seu costat més pròxim: la cadira de RCR Arquitectes (AxA), el disseny de David Chipperfield, Jean Nouvel i Oscar Tusquets per a l’hora del café i del te, o el segell italià de les peces d’Aldo Rossi, Ettore Sottsass i Achille & Pier Giacomo Castiglioni.

En la seva cerca per expandir els límits de l’arquitectura i acostar-se al dia a dia de les persones, l’exposició ‘Petits dissenys, grans arquitectes’ mostra com alguns dels més prestigiosos arquitectes del panorama actual brinden les seves creacions més íntimes a petita escala per a utilitzar-les en la llar.

Al llarg de les cinc seccions d’aquesta exposició gaudiràs de les petites creacions dels grans noms de l’arquitectura, que ensenyen el seu costat més pròxim: la cadira de RCR Arquitectes, el disseny de David Chipperfield, Jean Nouvel i Oscar Tusquets per a l’hora del cafè i del te, o el segell italià de les peces d’Aldo Rossi, Ettore Sottsass i Achille & Pier Giacomo Castiglioni.

També podràs sucar el pa amb l’oli servit per Peter Zumthor, menjar en els delicats plats de Toyo Ito,asseure’t en la cadira de David  Chipperfieldi adornar la taula amb flors en el curiós gerro “Crevasse” de Zaha Hadid, entre molts altres objectes d’aquesta exposició.

Aquesta mostra que romandrà oberta fins al 21 d’octubre està comisariada per Estel Ortega juntament amb el Museu Alessi, el fundador del qual, Giovanni Alessi,  va ser el visionari que va apostar per unir el món dels tòtems de l’arquitectura amb el dels petits objectes.


Roca Gallery | Joan Güell, 211-213 | 08028 Barcelona

Del 12 de juny al 21 d’octubre 2019